avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul subventie de incalzire
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul subventie de incalzire

Buna ziua, am si eu o mare nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Beneficiez de ajutor pentru incalzire , reducerea se aplica din valoarea+TVA sau dun valoarea fara TVA dupa care se aplica TVA-ul ? Va multumesc si va doresc o zi frumoasa.

Alte discuții în legătură

Calcul subventie simona1234 simona1234 Buna ziua, am si eu o mare nelamurire si sper sa ma puteti ajuta. Beneficiez de ajutor pentru incalzire , reducerea se aplica din valoarea+TVA sau dun ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor caldura locuinta la tara actb actb Buna ziua Doresc sa aflu daca o familie compusa din doi bugetari si fiul lor minor in varsta de 3 ani care locuiesc intr-o casa la tara au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Factura neincasata Iael Iael Buna ziua , As dori sa cer un sfat cu privire la cum se poate trece in contabilitate o factura pe care nu am incasat-o si care este posibil sa nu o ... (vezi toată discuția)