avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs Dgaf
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs Dgaf

Buna ziua,ma intereseaza cand se reorganizeaza concursul la Directia Generala Antifrauda??
Cel mai recent răspuns: ELLANICOLAE , utilizator 16:38, 30 Ianuarie 2014
Luati legatura cu cei care organizeaza acest concurs, insa asa acum a explicat Octavian Deaconu, secretarul general al ANAF, in primavara se vor completa posturile ramase vacante.
www.avocatnet.ro/content/art...

=D> Va multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai organizeaza concurs de admitere la sng si in toamna? maria87 maria87 Am aflat ca in februarie va fi concurs pt ocuparea posturilor vacante de grefieri...si as dori sa stiu dak se va mai organiza si in toamna...eu sunt studenta ... (vezi toată discuția)
Doresc un raspuns referitorla concursul de la anaf Stela123 Stela123 Admisi 184 avizati 174 restul de 10 inspectori admisi ce fac? legea nu prevede ca nu pot fi angajati si nici ... (vezi toată discuția)
Concurs antifrauda explorer explorer Buna ziua. Am rugamintea de a-mi oferi un sfat, o parere, asupra urmatorului subiect: de curand am participat la un concurs pentru un post de inspector ... (vezi toată discuția)