avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online cu haine outlet au nevoie de licenta?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online cu haine outlet au nevoie de licenta?

Doresc sa imi deschid o mica afacere online, cu imbracaminte tip outlet, adica un SRL.As aduce marfa din strainatate, bineinteles cu factura pe firma, dar nu stiu daca e nevoie de vreo anumita licenta pentru a putea comercializa imbracaminte de firma, de marci renumite?Pana la urma furnizorul de la care eu o sa aduc marfa are licenta respectica, trebuie si eu sa o obtin si eu ?

Alte discuții în legătură

Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)
Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)