avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Editarea si tiparirea unei publicatii
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Editarea si tiparirea unei publicatii

As dori sa stiu daca o persoana fizica are dreptul de a edita si tipari o publicatie periodica, asa cum are dreptul de a tipari o carte.

Alte discuții în legătură

Legislatie infiintare publicatie(ziar) endcomp endcomp salut, as dori sa lansez o publicatie periodica(saptamanala). Am firma infiintata cu domeniu de activitate 2212 Editarea ziarelor , 2221 Tiparirea ... (vezi toată discuția)
Vanzare publicatie marfan marfan Buna ziua, Mi-as dori un raspuns de la cineva avizat, nu un dat cu parerea. Ce trebuie facut pentru a vinde o publicatie? Sa zicem ca e editata si ... (vezi toată discuția)
Referitor la vanzari de carte ca autor si persoana fizica. sintem ... jb2016 jb2016 Referitor la Vanzari de carte ca autor si persoana fizica. Sintem doi autori de carte tehnica, pe care le-am aditat, tiparit si platit la Edituri ... (vezi toată discuția)