avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare parti sociale actualizate,la retragerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare parti sociale actualizate,la retragerea terenului din asociatie agricola constituita cf. legii 36/91

La cca 3 luni de la retragerea terenului din asociatia agricola,in feb 2013, am depus o cerere pentru recuperarea partilor sociale,cf. art.34 din legea 36/91,cu nr de inregistrare si am trimis si prin posta o cerere,cu confirmare de primire; a trecut un an si sintem " plimbati"; sintem mai multi in situatia asta; in 23 de ani,s-a crescut si modernizat baza materiala,s-au folosit eficient " beneficiile" ,adica vile,masini,piscine; foarte bine,dar,obligatia cf legii de a returna celor care pleaca,partile sociale actualizate? Cunoasteti cazuri similare? Stiti vreo solutie de a rezolva aceasta problema? Sigur,suma e mica,4000-5000 ron, cam cit 3 pensii de-ale mele ,in alti ani s-au dat aceste drepturi,dar e o chestiune de principiu: pai daca e lege......? Avocat,judecatorie,alceva?
Multumesc frumos pentru orice sfat!
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
ionelsighireanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Recuperare parti sociale actualizate la iesirea din asociate agricola,cf. legii36/91 ionelsighireanu ionelsighireanu Am mostenit un teren agricol de 4 ha,care era intr-o asociatie agricola formata pe bazele fostului CAP; am retras acest teren din asociatie in sept.2012 si am ... (vezi toată discuția)
Executarea din trezorerie - "misiune imposibila ...." ContSters183043 ContSters183043 Vreau sa va cer sfatul intr-o problema cel putin delicata. Am depus, prin executor, actele de poprire a contului unei primarii la trezoreria statului, in ... (vezi toată discuția)
Atribuire, superficie, uzucapiune, concesionare teren pt. garaj legal construit GhiVal GhiVal Am construit in 1995 (cu autorizatie) un garaj, pe terenul proprietatea Statului Roman. Garajul a fost dat in folosinta definitiva in 1998 si inscris in ... (vezi toată discuția)