avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autoturismele cumparate prin leasing, necesita platita ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autoturismele cumparate prin leasing, necesita platita taxa de inmatriculare la terminarea contrlractului?

Buna ziua.
Am achizitionat un autoturism la inceputul anului 2009 prin leasing. Fiind norma de poluare Euro4, acesta a fost scutit de la plata taxei la momentul respectiv (taxa era 0 euro). Acum, la final de contract, firma de leasing m-a informat ca trebuie sa platesc taxa de inmatriculare pentru a trece masina in proprietatea mea. Trebuie sau nu sa platesc taxa de inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare (sau timbru de mediu) pentru leasing 2009 finalizat acum MrAZ MrAZ Buna ziua! Am achizitionat in Romania un autoturism nou in leasing, inmatricularea fiind in 2009. Luna aceasta finalizez contractul de leasing si intentionez ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare autoutilitare moldovan_aurelian moldovan_aurelian Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Vreau sa inmatriculez o autoutilitara, cumparata in leasing in 2009 si in luna aceasta a expirat contractul. Masina are o ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare - masina noua in leasing DariaB DariaB Buna ziua. Am achizitionat un Citroen C4 in leasing pe 23 decembrie 2009 si a fost inmatriculat de catre firma de leasing la finalul lui ianuarie 2010. Desi ... (vezi toată discuția)