avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... NELAMURIRE, COD PENAL
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

NELAMURIRE, COD PENAL

Buna ziua. Am si eu o intrebare. Stie cineva daca noul COD PENAL a ramas valabil sau inca se discuta despre anumite modificari. multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:47, 29 Ianuarie 2014
Se mai discută și despre unele modificări, este posibilă o mică amânare, dar nu este ceva cert.Se va cunoaște în curând acest aspect.
daca nici azi si nici pana inclusiv pe 31.01.2014 nu vor proroga termenul de intrare in vigoare atunci va incepe sa produca efecte incepand cu 01.02.2014 si foarte probabil in primele zile de la intrarea in viogoare o sa aduca unele mofificari.
e foarte posibil sa se amane avand in vedere ca in unele situatii trebuie sa se redacteze regulamente de punere in aplicare si abia acum si-au dat seama ca nu le au.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noul cod penal anemary29 anemary29 intra sau nu in vigoare de la 1 sept?sau ce se intampla stie cineva ceva? (vezi toată discuția)
Cod penal intrat in monitorul diana_ionita diana_ionita buna seara! as vrea sa stiu daca codul penal care va intra in vigoare incepand cu sepembrie 2008 a intrat in monitorul oficial? este adevarat ca a intrat in ... (vezi toată discuția)
Articolele 1172 si 1176 din vechiul cod civil mai sunt in vigoare? NeculaiOprea NeculaiOprea Articolele 1172 si 1176 din vechiul Cod civil mai sunt valabile in noul Cod civil si, daca da, la ce articole pot fi gasite in noul Cod civil? Multumesc! (vezi toată discuția)