avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Referitor la timbrul de mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Referitor la timbrul de mediu

Buna seara. Ati publicat pe site, pe 7 Martie 2013, un articol referitor la ,,Cine NU trebuie sa plateasca timbrul de mediu", conform OUG nr. 9 / 2013. Va rog sa-mi spuneti, ce schimbari au aparut intre timp. Va rog sa ma lamuriti, pentru ca am auzit de pe la prieteni ca au aparut schimbari ale ordonantei. Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Completare cerere de restituire taxa auto elina20099 elina20099 Buna ziua. Conform certificat de mostenitor , am mostenit un autoturism ,in urma decesului tatalui meu. Am gasit cerere model, catre Administratia Finantelor ... (vezi toată discuția)
Timbrul de mediu madanina29 madanina29 Va rog sa imi spuneti daca as putea sa recuperez timbrul de mediu prin instanta de judecata intrucat am depus la ANAF o cerere si mi s-a raspuns ca nu pot ... (vezi toată discuția)
Taxa auto elena_50190 elena_50190 Mi-am inmatriculat autoturismul anul acesta in ianuarie si am auzit zilele trecute la tv ca s-ar fi dat o ordonanta de urgenta prin care s-ar restitui taxa ... (vezi toată discuția)