avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintare executare silita

As dori sa stiu daca un titlu executoriu (contract card credit) necesita incuviintarea executarii silite?
In cazul unui tert poprit, se pot face mai multe infiintari de poprire in baza aceluiasi titlu executoriu? In aceasta situatie, care dintre adresele de infiintare a popririi este cea valabila (in fata justitiei)?
Cel mai recent răspuns: gabighe38 , utilizator 10:20, 5 Februarie 2014
Buna ziua,

In toate situatiile este necesara incuviintarea executarii silite.

Ultima dintre adrese este cea valabila.
Daca intre data comunicarii primei infiintarii de poprire si data comunicarii celei de-a doua a trecut mai mult de 6 luni, fara ca in acest interval sa mai fi existat nici un act, este adevarat ca intervine perimarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)
Popriri din salar carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua. Daca ptrintr-o sentinta judecatoreasca am de primit o suma (taieri de salarii ilegale) aferenta anului 2010, iar momentan am o poprire care a fost ... (vezi toată discuția)
Retinere salar stefiflavia stefiflavia va rog frumos sa ma ajutati cu o problema - in baza unei sentinte judecatoresti definitive si irevocabile trebuie sa fac niste retineri din salar. Intrebarea ... (vezi toată discuția)