avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe nerezident
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe nerezident

Un cetatean strain, dintr-o tara membra UE care are o afacere in Romania si-a achizitionat un imobil pe care vrea sa-l inchirieze catre o societate comerciala pentru spatiu birouri. Care sunt taxele pe care trebuie sa le plateasca proprietarul si ce presupune pentru firma chiriasa? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Tva import marfa ue TudorB TudorB Buna ziua. Sotia mea si-a deschis o mica afacere, un SRL (neplatitor de TVA) care vinde haine en-gross. Marfa o importa dintr-o tara membra UE. Fiind la ... (vezi toată discuția)
Firma straina inchiriaza (da in chirie) spatiu agnes1999 agnes1999 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri, va rog sa ma sfatuiti, in cate locuri am intrebat fiecare are alte pareri. Firma straina cumpara spatiu de productie ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)