avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Deducere personala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Deducere personala

Buna ziua,
Am un copil de 18 ani in intretinere cu handicap accentuat care inca este elev in clasa a XI-a si am beneficiat de deducere pana acum cand a devenit major. Veniturile lui s-au marit, adica buget complementar+indemnizatie=234 lei si alocatia de stat de 42 lei si mi s-a spus ca nu mai beneficiez de deducere personala de 350 lei fiindca fiul are venituri mai mari de 250 lei. Chiar nu mai inteleg. Va rog sa ma ajutati.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: monybratu , utilizator 14:44, 29 Ianuarie 2014
da,nu mai beneficiati de deducerea de 350 lei,in schimb aveti dreptul la deducerea de baza de 250 lei.
[ link extern ]
[ link extern ]
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie gradul || nina28 nina28 Pentru gradul doi , 18 ani de cotizat cat primesc pensie ? (vezi toată discuția)
Prestatii pentru nou nascut ContSters292353 ContSters292353 persoana 21 ani da nastre unui copil respectiva persoana nu a avut serviciu legal inainte de nastere cam de ce prestatii poate beneficia copilul? (vezi toată discuția)
Deducere suplim -handicap sofia1975 sofia1975 Buna ziua!Am mai postat si pe alt forum aceasta probl si nu m-a lamurit nimeni!Imi trebuie o interpretare juridica.Am avut bunicul pus la deducere...are ... (vezi toată discuția)