avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Conditii cultivare/comercializare tutun
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Conditii cultivare/comercializare tutun

Buna ziua,intentionez sa cultiv o gradina cu tutun,ce conditii trebuie sa indeplinesc,nu am nici firma,intentia este de a l comercializa,sper sa scot in jur de cateva zeci de kg,ma poate ajuta cineva va rog frumos,nici macar nu stiu unde sa ma duc sa intreb,la primarie,unde anume,ce tre sa fac sa fie legal?

Alte discuții în legătură

Certificat de producator DorinaCet DorinaCet Buna ziua, [b]Ma intereseaza daca, pentru vanzarea la poarta casei a fructelor si legumelor produse in propria gradina, este necesara obtinerea de certificat ... (vezi toată discuția)
Certificatul de producator DorinaCet DorinaCet Buna ziua, Ma intereseaza daca, pentru vanzarea la poarta casei a fructelor si legumelor produse in propria gradina, este necesara obtinerea de certificat de ... (vezi toată discuția)
Tutun vrac lili.gheorghe04@gmail.com lili.gheorghe04@gmail.com Buna seara! In decursul anului 2019 am cumpărat de pe olx.ro 3 kg de tutun vrac pentru mine si sotie, mentionez ca de fiecare data am comandat 1kg/ ... (vezi toată discuția)