avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Certificatul de producator
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Certificatul de producator

Buna ziua,
Ma intereseaza daca, pentru vanzarea la poarta casei a fructelor si legumelor produse in propria gradina, este necesara obtinerea de certificat de producator.

Mentionez ca m-am mutat de 2 ani la tara si am cultivat cativa mp cu capsuni, dorind incet incet sa ma extind. Pe langa capsune, pe care le-am vandut la oamenii din sat, am inceput sa vand si altele (usturoi, ceapa, morcov), urmand sa mai vand si cateva zeci de kg de varza. Toate sunt cultivate de proba, mai mult din curiozitate, pentru a vedea daca si ce are succes mai mult.

Mi-e teama sa nu am probleme din cauza ca nu platesc taxe si nu am certificat de producator. Eu stiu ca este nevoie de acesta doar in cazul in care scot marfa la piata, la taraba, ceea ce nu am de gand (deocamdata poate) sa fac.

Va rog sa imi spuneti daca si de ce acte am nevoie pentru a practica acest fel de activitate. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Certificat de producator DorinaCet DorinaCet Buna ziua, [b]Ma intereseaza daca, pentru vanzarea la poarta casei a fructelor si legumelor produse in propria gradina, este necesara obtinerea de certificat ... (vezi toată discuția)
Pot vinde pepeni in piata fara a detine certificat de producator fane3 fane3 am si eu o intrebare ... tot caut pe net si nu prea gasesc ... foarte clar ce acte am nevoie pentru a obtine un certificat de producator ... dar cum nu prea ... (vezi toată discuția)
Productie traditional romaneasca!! gabitza24 gabitza24 buna ziua....de mult timp urmaresc acest site!!! ceea ce vreau sa fac este un magazim traditional romanesc...de la legume, fructe pana la gem, muraturi si ... (vezi toată discuția)