avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto pe Bulgaria, riscuri
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto pe Bulgaria, riscuri

Salut,

Ma puteti ajuta cu un sfat?
As vrea sa achizitionez un chrysler voyajer din 1999 si sa-l inmatriculez pe bulgaria.
Oare este o idee buna?
Este legal, exista riscuri?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 12:25, 11 Februarie 2014
Buna ziua
Din ce informatii am eu si cum circul eu cu numere de bulgaria sunt dupa cum urmeaza :
Atat timp cat ai itp facut anual si asigurare platita nu are cine sa iti interzica sau sa iti dea amenda ca nu o inmatriculezi in timpul care il impune legea E perfect legal atat timp cat ai actele in regula pe bulgaria.
intra pe club4x4.ro si incearca sa contactezi cateva firme/ persoane care fac aceste genuri de inmatriculari ... au o experienta care bate cu mult ..."alte" cunostintele ... de ce ? simplu ... au sute de masini inmatriculate si in acord cu legile bulgarilor in vigoare ... ptr ca acolo este f imp sa fie legal inmatriculata, va rezulta ca si aici nu ve ti avea nici o problema .... eu asa as proceda ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Refuz inmatriculare masina sua - merita sau nu sa merg in instanta? Zbona Zbona Buna, V-as ruga sa imi spuneti daca am vreo sansa in instanta de castig referitoare la urmatoarea problema: Anul trecut 2018 Februarie am achizitionat o ... (vezi toată discuția)
Acte masina inmatriculata in bulgaria lili.ana lili.ana Buna seara, am o intrebare daca ma puteti ajuta. Am cumparat o masina din Bulgaria, am facut contract de vanzare cumparare la notar, apoi mi s-au predat ... (vezi toată discuția)