avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Consultanta , 3% , 16%
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Consultanta , 3% , 16%

intrebare
daca sunt microintreprindere deja si vars 25000 euro cap. social , pot trece la 16% sau trebuie sa fie societate nou infiintata?

ca sa pot oferi consultanta (domeniul IT) pe langa codul caen 6202 , am nevoie de cursuri speciale sau de vreo autorizatie?
am un certificat de competenta digitale? ma ajuta cu ceva?
multumesc

Alte discuții în legătură

Alte dovezi care sa ateste experienta profesionala - modificare cod caen - pfa ContSters332333 ContSters332333 Buna ziua, Am un PFA (sistem real) infiintat in 2013 (in februarie 2016 fac 2 ani), cu activitate principala cod CAEN 6209 - alte activitati de servicii ... (vezi toată discuția)
Microintreprindere cod caen 6202 inaale inaale Daca firma are codul caen 6202(consultanta in IT) e obligata sa treaca la plata impozitului pe veniturile microintreprinderii? (vezi toată discuția)
Pfa norma de venit sau sistem real? MiriamS MiriamS Salutare, Doresc sa creez un PFA si nu stiu care ar fi mai ok, norma de venit sau sistem real tinand cont ca incasarile pe an sunt cam de 90 de mi de euro, ... (vezi toată discuția)