avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune si fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune si fals

am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit locuri de munca si inculpatul celalalt a inmanat persoanelor vatamate contracte care au fost falsificate de catre mine,adica de catre un angajat al unei birou de copiat acte,angajatul nu a stiut ca face iun fals)...cu persoanele vatamate am impacat,iar conform noului cod impacarea inlatura raspunderea penala..DACA infractiunea principala este inlaturata nu se inlatura si infractiunea cealalta,complementara?.DAR ramane falsul...am sanse la o amenda sau la un avertisment sau o suspendare? (procesul va fi in februarie)..mentin ca mai am o pedepsa (5 pedepse contopite tot pt inselaciune) de 3 ani cu suspendare sub supraveghere...(faptele sunt in concures)

Alte discuții în legătură

Inselaciune si fals-sanse la amenda oltul oltul am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit ... (vezi toată discuția)
Infractiunea principala inselaciunea in concurs cu falsul oltul oltul am un proces unde infractiunea principala este inselaciunea,dar sunt acuzat si de fals in inscrisuri sub semnatura privata, ceea ce am recunoscut (am oferit ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa penala nutzzu nutzzu Buna ziua. As dori sa am un raspuns la urmatoarea speta in care autorul este o ruda a mea: Un inculpat este condamnat de prima instanta intr-un dosar ... (vezi toată discuția)