avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Registre pt PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Registre pt PFA

Detin un PFA.
Trebuie sa ma prezint la control maine.
Mi s-a cerut sa am la mine registru unic de control- pe care nu il am si stiu ca trebuia sa il achizitionez la max. 30 de zile dupa deschiderea Pfa. registru incasari si plati si registru de inventare.
Intrebarea mea este: in acel registru inventar ce trebuia sa trec? Habar nu am ce trebuie completat in el!
Va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:23, 2 Februarie 2014
In registrul inventar se trec achizitiile/vanzarile/casarile de bunuri de natura obiectelor de inventar si mijloacelor fixe, la data dupa documentul de plata/incasare/proces verbal de casare.
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa cris_geany cris_geany BUNA ZIUA..mi-am deschis un PFA coafor,va rog daca ma puteti lamuri si pe mine ,in ce registru trebuie sa trec daca imi cumpar o masina de tuns sau alte ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa activitate comert ncris78 ncris78 Un PFA, neplatitor de TVA, cu activitate comert cu amanuntul mai trebuie sa completeze si registru de casa si raport de gestiune, sau e suficient registru ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala prestari servicii si comert service auto aurah aurah Buna seara!am un service auto ce are domeniu de activitate intretinerea si reparatia auto si comert.Intrebarea mea este: Facturile de la furnizoriprin care am ... (vezi toată discuția)