avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Radiere auto
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Radiere auto

Buna ziua. Am o intrebare la dumneavoastra. Acum ceva timp am avut un autoturism si am inceput sa fac actele de trecere pe mine...dar nu am mai apucat ca sa intervenit alt ceva si doar la primarie am fost trecut masina respectiva atat. Dar acum nu mai este in posesia mea. Eu cand circulam cu masina respectiva circulam pe numele proprietarului respectiv si aveam contract de vanzare cumparare dar nu dadeam la politie contractul ziceam ca este imprumutata masina. Iar acum apar la primarie si cu masina respectiva si nu stiu cum sa o sterg. Ati putea sa imi dati un sfat cum sa procedez? Daca asi merge la politie sa cer o dovada ceva precum ca masina respectiva cu nr respectiv nu figureaza ca imatriculata pe mine am vre-o sansa? Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
Dj_Scumpel, utilizator

Alte discuții în legătură

Radiere auto primarie Florynel_Bfi Florynel_Bfi Cu respect.Am si eu o problema.Acum un an am cumparat un opel asta f de la o persoana si am facut act de vanzare cumparare doar...iar eu ne avand bani atunci ... (vezi toată discuția)
Imatriculare autoturism radiat la cerere rel_cronos@yahoo.com rel_cronos@yahoo.com Am cumparat de la o persoana fizica un autoturism radiat la cerere si intenționez sa l imatriculez pe numele meu are numai cartea de identitate fara numere ... (vezi toată discuția)
Contraventie sau infractiune? ContSters155337 ContSters155337 Am cumparat un autoturism. A fost declarat la administratia financiara, am facut autentificarea auto dar nu l-am radiat de pe numele vechiului proprietar, mai ... (vezi toată discuția)