avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Pagina WEB ilegala
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Pagina WEB ilegala

Buna ziua!
Am facut de curand un magazin online iar domeniul .ro este cumparat pe numele meu prin plata online (proprietarul fiind necunoscator in acest domeniu) si cred ca proprietarul vinde produse contrafacute.
Intrebari:
1. Ce se poate intampla cu mine in aceasta situatie?
2. Ce se intampla daca eu voi administra magazinul in continuare (introdus reclame in pag, modificari text, logo, structura)
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:44, 5 Februarie 2014
Cred ca aveti obligatia legala de a denunta proprietarul.
Ups :), dar nu pot face asta, este doar o banuiala si nici nu am de aface cu vanzarile lor, eu am executat pagina ca un simplu magazin online, clientul poate sa vanda orice (zic si eu :))
Mai este si credibilitatea fata de client, ce parere-si fac viitorii clienti daca eu spun totul despre ei. Confidentialitatea datelor este pe primul plan. :)
A nu denunta o infractiune poate fi la randul ei infractiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse personalizate cu elemente de identitate protejate de drepturi de autor dmihaic dmihaic Buna ziua si Hristos a Inviat, In primul rand as vrea sa va urez un Paste fericit si sper ca am ales forumul corect avand in vedere ca sunt nou. Vin la ... (vezi toată discuția)
Politica gdpr la achizitii online. obligatii. Octavian1978 Octavian1978 Detin un sit online unde vindem la clienti preponderent persoane fizice. Odata cu produsul trimitem la client factura pe care apare numele acestuia si adresa ... (vezi toată discuția)
Start afacere online MaXaRaYkIn MaXaRaYkIn Buna! [Nu stiu daca aici este locul potrivit si daca sunt oameni care chiar ma pot ajuta, dar de ce sa nu incerc?] [In mare parte incerc sa aflu raspunsuri ... (vezi toată discuția)