avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Concurenta neloiala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Concurenta neloiala

Un asociat majoritar ditr-un SRL din Romania este si asociat unic intr-un SRL din UE.
In ambele societati este si administrator.Societatile au ambele acelasi obiect de activitate.Este concurenta neloiala fata de celalat asociat din SRL-ul din RO?
Cel mai recent răspuns: ContSters312414 , utilizator 17:39, 2 Februarie 2014
La o aplecare asupra problemei astfel cum ati expus-o, cred ca e greu de radiografiat situatia.

Cred ca spetele de drept concurential sunt un pic mai complexe.

Cercetati legea 21/1996, art. 4-6; sunt articolele principale legate de fapte de concurenta neloiala.

Alexandru Luciu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala bitec bitec as dori sa stiu daca pot fi tras la raspundere -si daca da sub ce forma si ce consecinte poate sa aiba?- in cazul in care am 75% parte sociala la un SRL si imi ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala zaganescu zaganescu O firma care participa la o licitatie care nu este cu strigare ci cu oferta econimica depusa in plic inchis poate fi asociat la o alta firma participanta? Cei ... (vezi toată discuția)
Ipozitul forfetar anticoncurential ? enemarcel@yahoo.com enemarcel@yahoo.com Buna ziua. Am o agentie de turism. Concurenta este mare si din acest motiv incercam sa atragem clientii prin comisioane mai mici. Aceasta lege insa ne ... (vezi toată discuția)