avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cost suplimentar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cost suplimentar

Buna seara!
Sunt abonata la o retea de telefonie. Deoarece cred ca minutele aferente abonamentului s-au terminat foarte repede si avand si un cost suplimentar mare (cu toate ca eu obisnuiesc sa interoghez serviciul info-cost destul de des - de aceea nici nu-mi faceam prea mari probleme), am cerut ca inainte de a mi se emite factura, sa mi se elibereze un desfasurator al convorbirilor. Ei mi-au spus ca acest lucru nu este posibil pana la emiterea facturii urmatoare. Nu mi se pare corect. La alte retele de telefonie ai aceasta facilitate, mai ales ca daca eu primesc factura pe 27, trebuie sa platesc pana pe 30. Deci am putin timp pt a-mi rezolva doleanta. Si iarasi nu inteleg, de ce mesaje trimise de mine si pe care ar trebui sa le regasesc doar la ''articole expediate'', le gasesc si la ''curier intrari''? Adevarul este ca sunt extrem de suparata si daca nu gasesc o cale de comunicare cu aceasta companie, nu stiu unde m-as mai putea adresa. De aceea va rog pe dvs sa ma sfatuiti.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva minute convorbiri daniela84 daniela84 Buna ziua, am fost abonata la o companie de telefonie mobila timp de 4 ani si pt portare am asteptat sa treaca toata perioada contractuala. am citit termenii ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o societate de furnizare a serviciilor de telefonie mobila ContSters253422 ContSters253422 Sunt un utilazator al unei societati de furnizare a serviciilor de telefonie mobila, inca din anul 2007, cu un abonament (cu sms-uri si minute incluse in ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu?? vetx vetx as vrea sa stiu daca este legal din punct de vedere juridic ca o companie de telefonie mobila sa -ti schimbe tipul de abonament doar prin convorbire telefonica ... (vezi toată discuția)