avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru... va rog sa-mi raspundeti
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru... va rog sa-mi raspundeti

buna seara..am si eu o intrebare la dumneavoasta si as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Ieri varului meu i s-a pus sechestru pe casa..vreau sa ma lamuriti cu acest sechestru,dupa ce se termina de judecat si daca iese vinovat i se poate lua casa? sau daca plateste despagubirile ..ca nu inteleg cum e cu acest sechestru.. ms anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters312467 , utilizator 19:40, 4 Februarie 2014
Daca va plati despagubirile sau ce are de plata dupa ce va fi condamnat situatia se poate rezolva.
Daca imobilul a fos cumparat din bani proveniti din infractiuni il va pierde.
pai daca el plateste daunele de judecata poate scapa nu? scuzati-ma da nu prea le am cu termenii astia.. vreau sa stiu daca se poate rezolva, ca nici el nu stie ce sa faca
Sa vorbeasca cu avocatul.
Trebuie stiut exact despre ce este vorba si avocatul este informat.
bine. eu stiam ca daca are pus sechestru e scoas deja la licitatie
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
ContSters312467, utilizator
Daca e caz penal se judeca mai intai.

Daca are datorie la banca ar fi alta problema dar e civila si e alta procedura.

Alte discuții în legătură

Casa scoasa la vanzare cu măsura asiguratorie a sechestrului cata_linux cata_linux Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa care are instituită măsura asiguratorie a sechestrului pe ea; intrebarea este: se poate vinde o casa care are sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar ContSters101235 ContSters101235 buna seara. ce trebuie sa fac pentru a obtine instituirea sechestrului judiciar, asupra unui imobil si asupra unor bunuri mobile? in ce conditii si ce ... (vezi toată discuția)
Sechestru asiguratoriu amintrebari amintrebari Imi poate spune cimeva ce inseamna sechestruu asigurator?sotul este in condamnat,daune morale trebuie sa plateasca,si toate lucrurile,casa,masina,aur,toate ... (vezi toată discuția)