avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitarea premiilor in obiecte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitarea premiilor in obiecte

Fiul meu este student la zi, nu are venituri personale si este in intretinerea parintilor.
Participand la un concurs de fotografie, a castigat un premiu in obiecte (un aparat foto). As vrea sa stiu daca acest premiu este considerat venit, daca este impozabil, si care sunt eventualele obligatii ale persoanei care il are in intretinere.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Posibila incompatibilitate cu legea privind organizarea si desfas. profesiei de avocat sau statutul avocatului ??! askabout askabout Ipoteza : 2 avocati stagiari fiind si masteranzi Drept contribuie alaturi de alti colegi de universitate la efectuarea unui portofoliu fotografic ( ... (vezi toată discuția)
Student facultatea de drept cu taxa - pensie de intretinere dodorel62 dodorel62 1.Daca fiul meu reuseste la facultatea de drept cu taxa fie la stat sau la privat eu mai sunt obligat sa-i platesc pensie de intretinere in continuare? 2.Dar ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)