avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere reexaminare dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere reexaminare dosar

Buna ziua,

unde se depune cererea pentru reexaminare dosar in cazul unei sentinte ramase definitive cu executare?

Alte discuții în legătură

Sentinta definitiva si irevocabila contencios administrativ Cristina Florea Cristina Florea Buna ziua....am o sentinta definitiva si irevocabila in contradictoriu cu Primaria si Consiliul local, data in baza Legii nr.554/2004 (solicitare reexaminare ... (vezi toată discuția)
Interdictia exercitarii profesiei - sofer tir constantin laurentiu ilie constantin laurentiu ilie Am o sentinta penala la regimul circulatie ramasa definitiva in data de 15.03.2010 in Cehia.Pedeapsa a fost de 6 luni cu suspendare si anularea permisului si ... (vezi toată discuția)
Exexcutarea silita ToaderDaniela ToaderDaniela Buna ziua, Ma aflu in posesia unei sentinte ramasa definitiva, pe care doresc sa o pun in executare. Pentru aceasta am nevoie de investirea cu titlu ... (vezi toată discuția)