Buna ziua,
Am si eu ceva nelamuriri in legatura cu codurile CAEN, o sa infiintez un SRL-D si astfel sunt limitat la doar 5 grupe de coduri CAEN.
Compania pe care o sa o infiintez o sa se ocupe cu:
obiect principal - Agentie publicitara (creare logo, print materiale publicitare, creare pagini web etc.)
obiect sec. - vanzare de articole de imbracaminte si accesorii cumparate din afara tarii
obiect sec. - fabricare articole de papetarie (plicuri si cutii mici pt promotionale)
Nelamurire 1
Pentru activitatea de Agentie de publicitate: imi ajun Grupa 731 Publicitate si Grupa 631Activitati ale portalurilor web, prelucrarea datelor, administrarea paginilor web si activitati conexe sau ar fi necesar si Grupa 741 Activitati de design specializat?
Nelamurire 2
Pentru activitatea de Comert: care dintre grupe sa le aleg:
477 Comert cu amanuntul al altor bunuri, in magazine specializate
471 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate
469 Comert cu ridicata nespecializat
464 Comert cu ridicata al bunurilor de consum
461 Activitati de intermediere in comertul cu ridicata
Nelamurire 3
Pentru activitatea de fabricare articole papetarie este necesar sa adaug si grupa 172 Fabricarea articolelor din hartie si carton sau o cuprinde cele de mai sus de la agentie publicitate.
Este bine sa mergeti la un avocat pentru redactarea actului constitutiv , el il va atesta si va depune si actele la Reg. Comertului , in p0lus veti primi si consultatiile necesare in functie de activitatea pe care doriti sa o desfasurati .