Buna Ziua Va Rog Daca imi Puteti Spune Pot Calatori Cu Copii In Strainatae Fara Acordul Celuilalt Parinte Daca Am Aceasta Sentinta Judecatoreasca:Desface căsătoria încheiată între părţi prin acord.Petenta redobândeşte numele purtat anterior căsătoriei.Dispune exercitarea în comun a autorităţii părinteşti asupra minorilor şi stabileşte domiciliul acestora la petent.Obligă petenta la plata unei pensii de întreţine în cotă procentuală de 33% lei lunar din venitul minim pe economie începând cu data introducerii acţiunii până la majoratul beneficiarilor.
Specific Ca Fosta Sotie Locuieste In Strainatate Dar Fara Acte Legale Deci NU Pot Demonstra Doar Ca Nu Locuieste In Romania.
Atata timp cat exista o custodie comuna, nu puteti sa calatoriti in strainatate cu minorul fara acordul celuilalt parinte.
Incercati sa stabiliti prin instanta autoritatea doar a dumneavoastra.
Incercati sa solicitati parintelui plecat in strainatate un acord dat la orice notar din acea tara.
daca nu va intelegeti cu celalalt parinte sa va dea acordul, va trebui sa va adresati instantei pt ca hotararea ce se va pronunta sa suplineasca acordul parintelui.
Va trebui sa probati ca respectiva calatorie e in interesul copilului si ca parintele nu isi da acordul din rea credinta.
Nu cred ca e un motiv suficient pt a cere si obtine ca numai dvs sa exercitati autoritatea parinteasca, mama era plecata din tara si pe perioada divortului, nu e o situatie noua.