avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Banii personali ai salariatilor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Banii personali ai salariatilor

Am avut control de la finante si ni s-a cerut caietul cu evidenta banilor personali ai salariatilor. Mai trebuie tinut acest caiet,Eu stiam ca aceasta prevedere s-a abrogat in momentul in care a devenit obligatorie utilizarea caselor de marcat electronice.
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 10:38, 4 Februarie 2014
Buna ziua,

Legea nr. 264/2008 a eliminat obligatia utilizatorilor de aparate de marcat electronice fiscale, prevazuta la articolul 4 alineatul (6), litera e, din OUG nr. 28/1999, de a inregistra banii personali detinuti de angajati si/sau de administratorul unitatii intr-un registru special, si de a a introduce, la inceputul fiecarei zile, in aparatele de marcat electronice fiscale, soldul initial reprezentand monedele/bancnotele divizionare necesare pentru a da restul clientului.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai trebuie caiet de declararea banilor? ciobanug ciobanug Buna ziua,am deschis un magazin in iulie 2013 la care sunt si administrator si singurul angajat.Va rog raspundeti-mi daca e necesar caietul de declararea ... (vezi toată discuția)
Registru de bani personali mandianacamelia mandianacamelia daca o persoana juridica are ca obiect de activitate comert cu ridicata este obligata sa aiba registru de bani personali pentru angajati? imi puteti spune ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat pfa avas avas Buna ziua, Am 2 intrebari: 1.PFA-ul trebuie sa detina obligatoriu casa de marcat? 2.La un magazin mai este obligatoriu registrul pentru banii ... (vezi toată discuția)