avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperarea unei sume de bani
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperarea unei sume de bani

Buna dimineata
As dori sa aflu de la persoane competente daca as putea rezolva urmatoarea situatie.
Am imprumutat niste bani unei persoane care am cunoscuto intamplator,si singura dovada pe care o am sunt niste chitante western union si money gram.
Incercand sa-i recuperez ma lovesc de tot felul de scuze,ba ca nu are,ba ca are probleme.
Adresa acelei persoane o stiu dar nu stiu ce pot face,vreau sa stiu,daca legal se poate ceva sa pot recupera suma,repet nu am facut nici o hartie notariala sau o simpla intelegere scrisa in momentul in care i-am dat acei bani.
va multumesc anticipat,o zi buna sa aveti.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:06, 4 Februarie 2014
Veti putea introduce o actiune in pretentii in baza inscrisurilor pe care le detineti, cu conditia sa demonstrati ca a fost un imprumut al carui termen scadent a trecut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de a recupera banii dorin1960 dorin1960 Buna ziua tuturor Am o mica problema si as dori sa stiu daca se poate sa fiu indrumat.Am cunoscut o fata pe internet, si i-am trimis niste bani,prin Western ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani, ce sanse sunt? mariedecosta mariedecosta Buna ziua.ici un fel de hartii Va expun pe scurt cazul meu si va rog sa ma indrumati daca se poate. Am cunoscut un baiat pe internet,am avut o relatie de ... (vezi toată discuția)
''partaj'' Ioanam2010 Ioanam2010 Buna seara, va cer sfatul in ceea priveste o situatie personala: am avut timp de aproximativ 5 ani de zile o relatie de concubinaj cu o persoana; in tot acest ... (vezi toată discuția)