avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura telefonica incarcata abuziv cu mesaj la 1263
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura telefonica incarcata abuziv cu mesaj la 1263

Buna ziua,

In luna decembrie mi s-a incarcat in contul de abonat de telefonie mobile, fara sa stiu, suma de 3 euro pentru SMS la numarul 1263 despre care nu stiu cu ce se ocupa. Am transmis acum o saptamana un mesaj companiei de telefonie de la care nu am primit raspuns pana acum. Situatia este abuziva si nu este pentru prima data.
Partea buna a lucrurilor este ca nu e decat un mesaj, dar pot sa ma trezesc oricand cu mai multe ...

Ce pot face ca sa preintampin acest lucru?
L. Popescu.

Alte discuții în legătură

Facturare abuziva telefonie mobila m.i. m.i. Buna ziua, As dori sa contiunui discutia cu privire la factura de telefonie mobile, incarcata in mod abuziv cu mesaje enjoy divertisment pe care nu le ... (vezi toată discuția)
Blocarea unui număr de telefon reprezintă discriminare? Cretu Jan Marian Cretu Jan Marian Sunt client, abonat pentru un an al unei platforme pentru cumpărături online, (nu dau numele pentru a nu se considera că, doresc să discreditez pe cineva), ... (vezi toată discuția)
Orange - numãrul cu suprataxã 1280 Istvan73 Istvan73 Buna ziua! In urma cu cateva luni, fiul meu a trimis un SMS la numarul 1280 ca sa descarce un joc de pe internet, costul acestei SMS fiind de 1,5 euro. Dar ... (vezi toată discuția)