avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Noul cod penal - micsorare pedeapsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Noul cod penal - micsorare pedeapsa

buna,am o intrebare legata de noul cod penal.daca am primit o pedeapsa de 3 ani si 8 luni pentru conducere fara permis dar am avut suspendare pentru furt. pana acum am ispsit doar un an din ea credeti ca pot scapa sau macar se poate micsora?
Cel mai recent răspuns: mariansereanu , utilizator 18:10, 4 Februarie 2014
pai acum ce condamnare aveti si cat e conducerea fara permis si cat e furtul.
oricum fiind o pedeapsa sub 5 ani cat e maximul la furt sau la conducere fara permis nu cred ca veti beneficia de ceva avand in vedere dispozitiile art 6 din noul cod penal . mai mult daca v-a fost revocata o suspendare aceasta , in conformitate cu legea 187/2012 ramane revocata.
pentru conducere fara permis este pedeapsa de 8 luni si pentru furt este 3 ani.
Nu va ajuta noul cod penal.
multumesc pentru timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimați membri ai acestui forum, vreau să declar un articol ... artemis84 artemis84 Stimați membri ai acestui Forum, Vreau să declar un articol ca fiind neconstituțional. Cu alte cuvinte, vreau să ridic o excepție de ... (vezi toată discuția)
Lamurire din noul cod penal MateescuMihaela MateescuMihaela Buna ziua. Am o intrebare legata de sentinta data unei rude. Solutia pe scurt: \\\\\\" În baza art. 87 alin.1 din OUG nr.195/2002 modificată şi republicată ... (vezi toată discuția)
Mi se anuleaza permisul de conducere? scumpicu30 scumpicu30 Solutia pe scurt: 1. În baza art. 86 alin. 1 din O.U.G. 195/2002 rep., cu aplicarea art. 5 Noul Cod penal, raportat la art. 396 alin. 1,2 si alin. 10 Cod ... (vezi toată discuția)