avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legea amnistei pentru condamnarea cu suspendare pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legea amnistei pentru condamnarea cu suspendare pentru condus sub influenta alcoolului

Buna ziua,
Am si eu o intrebare cu legatura la legea amnistiei: am fost condamnat in luna octombrie 2013 la 2 luni de inchisoare cu suspendare ppentru conducerea sub influenta alcoolului cu o imbibatie alcoolica de peste 8 la mie.

Ma ajuta noul cod penal sau legea amnistei, sa urgentez examenul pentru obtinerea permisului de conducere?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ? lexoradeanu lexoradeanu [b]Prins la volan cu o alcoolemie de 1,40 probe biologice , dupa noul cod penal e doar cu amenda ?[/b] (vezi toată discuția)
Art 336.alin 1 paiselena paiselena Buna ziua. Sotul meu a condus avand 0,42alcool in aerul expirat si i s-a retinut permisul de conducere.I s-au recoltat si probe de sange dar inca nu stim ... (vezi toată discuția)
Art. 87 alin 1 o.u.g 195/2002 republicata Nicusor10 Nicusor10 Buna ziua!vin si eu cu o intrebare al carui raspuns nu il pot avea acum prin faptul ca sunt plecat din tara...si poate ma puteti ajuta dvs! Dupa cat timp ... (vezi toată discuția)