avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conflict de interese consilier local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conflict de interese consilier local

buna ziua, sunt consilier local intr-o localitate.
In timpul mandatului meu de consilier, socrul meu, deci afinul meu de gradul I a avut mai multe contracte de prestari servicii si executie de lucrari cu primaria unde sunt consilier local.
Datorita acestor contracte, exista posibilitatea ca eu sa fiu in conflict de interese? daca nu am votat sau semnat niciodata nimic pentru societatea acestuia, in sedintele de consiliu la care am luat parte?

Alte discuții în legătură

Conflict de interese - consilier local lazap lazap Daca un consilier local are o societate comerciala la care este unic administrator,reprezinta conflict de interese daca vrea sa concesioneze un teren de la ... (vezi toată discuția)
Conflict de intrese. un consilier local are sotia cu un pfa cu ... Bicoz Bicoz Conflict de intrese. Un consilier local are sotia cu un PFA cu contract de prestari servicii cu primaria, pe 12 luni, obtinut prin catalogul electronic ... (vezi toată discuția)
Declaratia de interese . ANAFNAFA ANAFNAFA In mandatul 2008-2012 indeplinesc functia de consilier local ,acum trebuie sa depun declaratia de interese din nou ,am incheiat cu o firma,anul acesta un ... (vezi toată discuția)