avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conflict de intrese. Un consilier local are sotia cu ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conflict de intrese. Un consilier local are sotia cu un PFA cu ...

Conflict de intrese. Un consilier local are sotia cu un PFA cu contract de prestari servicii cu primaria, pe 12 luni, obtinut prin catalogul electronic (achizitie publica). Exista stare de incompatibilitate sau conflict de interese daca consilierul participa la votarea bugetului localitatii avand in vedere ca nu a votat in mod direct pentru contractul PFA-ului sotiei, contractul fiind semnat prin catalogul electronic de catre serviciul Achizitii?

Alte discuții în legătură

Sunt proaspat consilier local. sotia are un pfa cu contract de ... Bicoz Bicoz Sunt proaspat consilier local. Sotia are un PFA cu contract de prestari servicii cu primaria, pe 12 luni, obtinut prin catalogul electronic (achizitie ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese consilier local nou2014 nou2014 buna ziua, sunt consilier local intr-o localitate. In timpul mandatului meu de consilier, socrul meu, deci afinul meu de gradul I a avut mai multe contracte ... (vezi toată discuția)
Achizitie - conflict de interese Raresh_81 Raresh_81 Buna ziua, Un consiliu local din Romania care este implicat intr-un proiect pe fonduri europene trebuie sa angajeze un expert (o societate) care sa presteze ... (vezi toată discuția)