am si eu niste ziare din italia,franta,anglia sunt din ani 1860-1970 cu multe titluri inportante ex;scuf titanicuui asasinare lui kenedi ,sportive,primu om pe luna, razboaie...etc unde trebuie sa merg sa le aflu adevarata valoare.multumiri marian
Incercati la anticariate. De regula oamenii pastreaza ziarele in care s-a scris despre evenimente deosebite si este posibil sa fie destul de multe exemplare pastrate din editiile respective. Asta inseamna ca valoarea s-ar putea sa nu fie chiar mare.
Daca doriti sa le vindeti postati anunturi pe internet, folositi si Facebook. Nu se stie niciodata cum anuntul dvs. ajunge sub ochii cuiva interesat.
imi putei spune un anticariat in craiova..eu am cautat ziaree pe net si unele nu le gases sau subiectele care le contin.stiti ca pe net se spune ca gasesti tot.multumiri si respect marian
:D
Am cautat pe netul asta unde gasesti tot si zice ca in Craiova ar fi unul singur iar din descriere nu pare sa fie chiar ce se intelege prin anticariat.
Va sugerez sa scrieti pe google ''cumpar ziare vechi'' si sa cititi anunturile, mai toate au si numar de telefon.