avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Agent termic
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Agent termic

ce trebuie sa fac pentru a nu mai plati caldura la bloc. mentionez ca am centrala individuala si in bloc nu exista caldura pe casa scarii si nici in uscatorie.
pentru cateva tevi care trec prin apartament tb sa platesc agent termic ceea ce nu mi se pare corect.
daca aveam caldura pe casa scarii si in uscatorie nu imi parea rau ca platesc dar in situatia de fata platesc absolut degeabaX-(
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 19:55, 6 Februarie 2014
HG 1588/2007 Art. 32 (3) Nici un proprietar de apartament sau de spatiu cu alta destinatie decat aceea de locuinta nu va fi exceptat de Ia obligatia de a contribui Ia plata cheltuielilor comune, ca urmare a renutanii Ia folosirea unei parti din proprietatea comuna, a abandonarii apartamentului sau a spatiului cu alta destinatie decat aceea de locuinta ori in alte situatii.

Parti comune nu inseamna doar holurile si uscatoriile, inseamna si subsolul, ca nu sunt calorifere pe casa scarii inseamna ca platiti mai putin, daca erau si calorifere sa vedeti atunci plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizare costuri agent termic maria1956 maria1956 Buna ziua, locuiesc la etajul 4 (ultimul)al blocului si din vara am instalat centrala termica.In apartament nu am nici macar 10cm.teava si totusi am primit ... (vezi toată discuția)
Spatii comune de incalzire BogdanP BogdanP Buna ziua, Firma care administreaza cateva blocuri din zona unde stau, a calculat pentru cheltuielile comune tevile care trec prin subsolul blocului si care ... (vezi toată discuția)
Tevi comune de caldura soimu2006 soimu2006 Daca aceste controversate tevi despre care se tot discuta, sunt taiate de la etajul 4 pina la parter, daca in scara blocului nu exista calorifer, daca ... (vezi toată discuția)