avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract de comodat pentru punct de lucru
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract de comodat pentru punct de lucru

Am făcut un contract de comodat pe o perioada de 12 luni pentru a-mi deschide un bar,eu având un I.I. cu activitate principala "baruri si alte activitati de servire a bauturilor",problema mea si in același timp greșeală mea a fost ca,locatia unde va fi punctul de lucru funcționează ca bar dar se serveste si mancare(Fast-Food)iar proprietarul nu dorește închiderea bucatariei iar eu nu pot functiona si cu mancare deoarece ar trebui sa adaug la activitatea I.I.-ului si nu pot pentru ca nu am calificare pt asa ceva,întrebarea mea este daca nu mă înțeleg cu proprietarul pentru închiderea bucatariei pot rezilia contractul pe cale amiabila deși mai durează cam 3 zile pana la finalizarea punctului de lucru in acte?

Alte discuții în legătură

Cod caen 5610 sau 5630???????? lore_leyy lore_leyy Buna seara! Am o mare problema ............ Firma F are ca domeniu de actitate ,activitati ce se incadreaza la cod CAEN 5610-restaurante.....mai precis este ... (vezi toată discuția)
Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Cod caen 5610 Serhio91 Serhio91 Salut! Am o intrebare, pentru o ceainarie este suficient codul caen 5610, daca in local o sa se serveasca atat bauturi nealcoolice, cat si cele alcoolice? ... (vezi toată discuția)