avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Anulare decizie de impunere CASS din venit agricol
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Anulare decizie de impunere CASS din venit agricol

Buna!
ce sanse am sa castig procesul pe cae l-am deschis CAS judetene in vederea anularii sumelor pe care le am de platit la casa de asigurari de sanatate?
am obtinut venituri din vanzarea strugurulor in perioada 2008 2012 si m-am trezit in 2013 ca am de platit 7000 de lei contributii la cas.
am deschis proces de suspendare a executarii silite pe care l-am pierdutX-(
urmeaza in feb procesul de anulare. Ce parere aveti? am vreun castig ?
multumesc! mentionez ca sunt persoana fizica.

Alte discuții în legătură

Pfa (poprire pe suma datorata) B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, In anul 2008 mi-am infintat un PFA pentru servicii IT. PFA pe care l-am suspendat in 2010 pentru o perioada de 3 ani si dupa terminarea ... (vezi toată discuția)
Perimare executare silita ana.toli ana.toli Va rog sa-mi explicati ce inseamna: 08.04.2013 Ora estimata: 08:30 Complet: C.e.9 Tip solutie: Constată perimată cererea Solutia pe scurt: HOT. 8.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Suspendare a executarii peste suspendare ? conelia anghel conelia anghel se poate suspenda de doua ori aceeasi executare silita ? Executarea a fost contestata in prima instanta (judecatorie) s-a respins au facut recurs .Totodata, ... (vezi toată discuția)