avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deducerea personala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deducerea personala

Buna ziua,

La Asociatia de proprietari avem o angajata cu salariu brut de 454 lei cu timp partial de munca avand o persoana in intretinere. Se opreste deducerea personala?
Cel mai recent răspuns: andregh , utilizator 12:14, 7 Februarie 2014
Cod fiscal:

ART. 56 Deducere personală

(1) Persoanele fizice prevăzute la art. 40 alin. (1) lit. a) şi alin. (2) au dreptul la deducerea din venitul net lunar din salarii a unei sume sub formă de deducere personală, acordată pentru fiecare lună a perioadei impozabile numai pentru veniturile din salarii la locul unde se află funcţia de bază.

Deci acordati deducerea personală daca persoana depune declaratia ca are functia de baza la aceasta asociatie de proprietari.
Ultima modificare: Vineri, 7 Februarie 2014
Ioan Petru Butariu, Contabil
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducere personala laurentiuu laurentiuu Am salariul net de 800 ron.Cat voi lua in plus la salariu tinand cont ca acum am un bebe?Cum se calculeaza deducerea? (vezi toată discuția)
Deducerea personala romeoiasi romeoiasi intrebarea mea este: deducerea personala se scade scade din venitul net? sau din cel de baza? am un salariu de baza de 1657,5 Va multumesc (vezi toată discuția)
Deducere - copil minor aflat in intretinere. Elena1313 Elena1313 Buna ziua, Care este suma maxima (salariu net) pana la care se acorda deducere pentru un copil? Care este valoare ei? Socotit la un salariu net de 1000 ... (vezi toată discuția)