avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Penalitati si dobanzi abuzive
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Penalitati si dobanzi abuzive

Buna,
am nevoie de o lamurire cat mai urgenta. Azi am achitat contributiile aferente trim IV la finante Oradea . Pentru contributii de 495 lei mi s-au calculate dobanzi si penalitati in valoare de 163 lei.
Ce ar trebui sa fac. As dori sa verific toate platile din ultimii ani, deoarece vesnic am avut dubii. Contabila imi spunea ca a verificat si ca e ok. Nu am incredere ! Va mai dau un exemplu pentru un an de zile contributiile erau 2200 lei iar dobanzi si penalitati am achitat 1600 lei.
Cum trebuie sa procedez sa verific TOT !!!

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit pe trim. iv niko 94 niko 94 Noi ne incadram la impoz forfetar pe trim de 2150 lei.In trim.III am platit 2747 lei, in trim IV cum se procedeaza: 1Se plateste impz forfetar, adica 2150 ... (vezi toată discuția)
Compensare impozit pe venit icarus2ro icarus2ro .....oameni buni, am nevoie urgent de un sfat! Pentru 2007 am de plata impozit pe venit cca 40.000Ron (conf. decl. estimative caci decizia finala n-am ... (vezi toată discuția)
Pierdere fiscala 2010 (incepator) dana_33 dana_33 Buna ziua, Am urmatoarea situatie pt anul 2010: trim I (pierdere) impozit profit declarat 550, trim II (pierdere) impozit profit declarat 550, trim III ... (vezi toată discuția)