avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan

Buna ziua.pe 24 voi afla la tribunal cat timp voi mai sta pe dreapta..in sept am fost prins cu 2 la mie, respectiv 1,80...cat credeti ca voi primi..nu am antecedente, sunt profesionist, am fost cooperant..multumesc:(
Cel mai recent răspuns: tirist , utilizator 08:50, 19 Februarie 2014
multumesc..ce credeti ca voi primi pt 2 la mie?fara accidente, cooperant, sofer pe tir..ms
Sofer pe TIR, 2 la mie, va dati seama ce daune poate produce un TIR scapat de sub control in apropierea unei scoli rurale atunci cand ies copiii de la cursuri?
Numai judecatorul va poate spune cat veti primi dar cel mai probabil o pedeapsa cu suspendare.
Veti fi condamnat, ati avut alcoolemie foarte mare.
multumesc..asta credeam si eu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare - examen permis ciprianneagu ciprianneagu In octombrie anul trecut am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru circulatia pe drumurile publice sun influenta bauturilor alcoolice. As ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere zakerku zakerku Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie, respectiv dupa conducere sub ilnfuenta bauturilor alcoolice pe drumurile publice mi-a fost aplicata o ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere mada1983 mada1983 mi-a fost anulat permisul de conducere pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice.......redobandire?!#-o (vezi toată discuția)