avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Un contract semnat de PFA este valabil fara stampila ?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Un contract semnat de PFA este valabil fara stampila ?

Buna seara...

O singura intrebare as avea, sunt persoana fizica autorizata, domeniul de activitate - prestari servicii publicitare, editare grafica & web.

Un contract semnat intre mine , pfa si un srl este valabil din pct de vedere legal daca nu a fost stampilat de catre mine, ofa? mentionez ca este semnat, dar nu are si stampila...in acest contract mentionez ca eu sunt clientul.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 11:23, 8 Februarie 2014
Regula este ca o persoana juridica/pfa trebuie sa aplice pe acte atat semnatura, cat si stampila ce ii apartine! Daca cocontractantul este de buna credinta, isi va executa contractul si in lipsa stampilei respective, solicitand ulterior sa ii aplicati stampila si pe exemplarul contractului ce a ramas la acesta din urma (cocontractant!).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma autorizez ca pfa nazdravan nazdravan buna seara as vrea sa lansez o revista cu scop publicitar (veniturile vor fi din vanzare spatiu publicitar nu din vanzare) si as vrea sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un srl cu activitati de design grafic 2d,3d si web CrisuS CrisuS Buna ziua, Doresc sa infiintez un SRL in care voi fi si angajata ca Art Director/Graphic Designer, pentru a aplica la programul Start-up Nation 2017. Am ... (vezi toată discuția)
Înregistrare traducãtor autorizat acaszabo acaszabo Bună seara! Am obținut de curând autorizația de traducător de la Ministerul Justiției iar următorul pas este înregistrarea la tribunal ... (vezi toată discuția)