Car3men a scris:
Acum eu nu stiu de care parte a baricadei sunteti: reclamant sau parat.
Persoana juridica trebuie citata la sediul social declarat; procedura de citare se considera indeplinita daca la dosar s-a intors dovada de citare cu semnatura si stampila firmei.
Am incercat sa simplific prezentind numai o parte a cazului, de aici si aspectul de confuzie.
Deci:
- sint reclamatul care a cistigat la fond
- instanta de fond a continuat procedura de citare dupa ce prima citare s-a intors numai cu specificarea "Afisare pe usa principala", deoarece nu era nimeni la sediul declarat. S-a facut apoi afisare publica la usa instantei si in presa
- firma face recurs acuzind nefinalizarea procedurii de chemare, deoarece s-a facut numai afisarea fara "contrasemnare si stampliare de catre functionarul abilitat de catre persoana juridica"
In acest context puneam intrebarea de mai sus: ce se intimpla cind firma contesta finalizarea procedurii de citare, adica agentul postal nu ar fi respecatat procedura: "contrasemnare si stampliare de catre functionarul abilitat de catre persoana juridica". Cum procedeaza instanta:
ia de buna afirmatia agentului postal sau a firmei? Cum sa dovedesc ca agentul a procedat corect, atita timp cit la sediul declarat nu a gasit pe nimeni sa-i semneze si stamplileze chemarea? Eu am restrins numai la acest aspect (cel reclamat de firma) desi procedura a fost completata, cum am scris mai sus.