avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cerere catre primarie/primar/consiliu local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cerere catre primarie/primar/consiliu local

Buna ziua, as dori sa ma sfatuiti si pe mine cum sa fac o cerere catre primar in urma unor semnaturi stranse de la localnici in numar de 500 in legatura cu transportul public din aceasta comuna privind conditiile de calatorie, pretul biletului, solicitarea de abonamente ,contractul dintre primarie fiind facut cu o firma de maxi taxi care schimba preturile dupa bunul plac, neexistand abonamente , pretul unei calatorii crescand de la 2 lei la 2,5 lei in conditiile reinoirii contractului anului acesta, iar firma de transport neaducand beneficii in plus (traseul e de 4 km).As vrea sa stiu cum sa forumulez aceasta cerere cu semnaturile atasate,ce termeni sa folosesc si la ce legi sa ma refer( daca e necesar) .Multumesc mult.O zi buna!

Alte discuții în legătură

Decontare bilete pentru elevi ContSters74363 ContSters74363 Buna ziua Un ajutor va rog cu privire la problema mea. Ordin nr. 329/2007 Art. 1 (1) Elevilor romani din invatamantul de stat si particular ... (vezi toată discuția)
Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. este ... labuta labuta Fac naveta cu o firma particulară de transport persoane. Este corect sa practice reduceri pentru unii călători ca asa doresc ei 1-2 lei!? La mine prețul ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva regia autonomă de transport Iuli81an Iuli81an Fiind intr-o vizita de 4 zile intr-un oras din provincie la intoarcere spre casa in data de 21 Mai in jurul orelor 10:30 - 11:00 am folosit unul din mijloacele ... (vezi toată discuția)