Pana in acest moment, nu am primit nici un fel de raspuns la reclamatia adresata societatii de transport RAT si nici la SRL-ul ce se ocupa cu controlul biletelor si nici un proces verbal.
Atunci cand ii sun ma trimit de la unii la alti.
(Mint terte persoane ca mi-ar fi raspuns, insa ar trebui sa exista undeva la posta o dovada a trimiterii sau a ajungerii la destinatie)
ynocentta a scris:
Nu ati precizat aspect esential vi s-a incheiat PV contraventie ?
Daca sunteti in posesia PV si daca apreciati ca fapta constata si consemnata in sarcina dv nu releva realitatea,aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala in termen de 15 zile de la comunicarea PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia.
Dupa ce voi primii acel proces verbal voi contesta in 15 zile amenda.
Controlorii au facut o gafa.
Dupa ce m-am legitimat, unul dintre ei s-au asezat intre mine si bagajele de pe podea.
Apoi dupa ce le-am oferit 200 de lei (atat aveam) nu au avut sa imi ofere rest asa ca m-au retinut atat pe mine cat si actul de identitate si bagajele pana la capat de linie.
Usile din spate au fost inchise pana la capat de linie, accesul spre alte usi era blocat de unul din controlori, accesul spre bagaje mi-a fost limitat de catre celalalt o mare parte din drum, actul de identitate a fost retinut mai mult decat era cazul.
Chiar si la capat de linie dupa ce una din persoane a schimbat la un butic si mi-au oferit restul probabil le era "drag" de mine ca m-au mai retinut un pic.
A trebuit sa intreb eu. " M-ai aveti treaba cu mine, acum pot sa plec? "
Se poate considera lipsire de libertate fapta de a retine si de a umilii un om fata de ceilalti calatori pe durata unei calatorii daca locul unde rapitorii l-au lasat liber este acelasi cu locul unde acesta intentiona sa coboare ?