avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie intreprindere individuala la inceput de an
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie intreprindere individuala la inceput de an

Buna , imi puteti spune ce declaratie trebuie sa depun la ANAF penru inreprinderea individuala deschisa anul trecut dar care nu a avut nici o activitate. Multumesc
Cel mai recent răspuns: andreiptb , utilizator 14:51, 12 Februarie 2014
Contribuabilii care, în anul anterior, au realizat pierderi şi cei care, au realizat venituri 
pe perioade mai mici decât anul fiscal, precum şi cei care, din motive obiective, estimează că 
vor realiza venituri care diferă cu cel puțin 20% față de anul fiscal anterior, depun declaratia 220 odată cu declarația 200 privind venitul realizat, adica pana pe 25 mai 2014.
Pana pe 25 februarie 2014 depuneti declaratia 392b.
Conform noului program 392 nu se mai depune pe zero.
De asemena D 600 ( daca nu sunteti angajata si depasiti baremul din lege)
Multumesc pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanctiuni nedepunere declaratii? studenta1 studenta1 Nu am depus nici un formular pe 2014 ,pt intreprinderea individuala pe care o detin si pt care am activitate. Risc sanctiuni si care ar fi acelea? Pe anul 2013 ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale doinabuzea doinabuzea Am un PFA, neplatitor de TVA, fara salariati si as vrea sa stiu ce obligatii fiscale am de indeplinit si pina la ce data, cu specificarea prevederilor ... (vezi toată discuția)
Declaratii 2015 pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie PFA infiintat in 2013, impozitare in sistem real. Ce declaratii trebuie depuse in 2015 si care sunt termenele de depunere? (vezi toată discuția)