avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trecere masina pe numele mamei! Care este cea mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trecere masina pe numele mamei! Care este cea mai buna metoda?

Sunt proprietarul unei masini pentru care platesc asigurare auto in jur de 1400 anual intrucat am varsta de 25 ani, as vrea sa trec masina pe numele mamei mele sa platesc mai putin am inteles ca dupa varsta de 35 ani asigurarea este la jumatate de pret, dar vreau o varianta cat mai lejera, fara costuri exagerate, costa in jur de 1000 lei am inteles, .. va rog un sfat, ma gandeam la o donatie .....??
Nu exista variante mai lejere, nu e diferenta de pret ca ii donati sau ii vindeti.
Inmatricularea va costa la fel.
multumesc
pentru o masina inmatriculata deja mai platesc incaodata 1800 euro pentru inmatricularea pe o numele altei persoana.?
daca ati platit candva taxa de mediu, nu o mai plateste si viitorul cumparator, daca nu ati platit taxa de poluare/ mediu, va plati mama.
Daca aveti incident cu probleme si isi dau seama cei de la asigurari... la revedere despagubire, da?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca pe alt nume Vlad-P Vlad-P Buna seara, aceasta problema este una destul de comuna in randul tinerilor si as vrea sa gasesc o rezolvare cat de cat convenabila. Este vorba despre polita ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare-cumparare masina valentinainna valentinainna Buna! As vrea sa cumpar o masina romaneasca din 2004,euro3.E in stare buna,ruleaza,cu taxele platite la zi. V-as ruga sa imi spuneti ce taxe trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)