avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalizare decizie tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalizare decizie tribunal

buna ziua daca au trecut cele 15 zile si nu s a depus recurs ce trebuie sa fac??am inteles ca este o taxa de timbru si nu stiu unde se plateste?procesul a avut loc la tribunalul bucuresti sectia conflicte de munca....
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Cum pot intra in posesia unei decizii definitive (privind taxa de poloare) razvanionutwwr razvanionutwwr Am chemat in judecata Administratia Finantelor Publice Sector 1, cu privire la recuperarea taxei de poluare pe un autovehicul. Procesul in prima faza s-a ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare incredintare minor,program de vizitare tinatinatina tinatinatina Buna ziua,am avut un proces intentatat de tatal fetitei mele pt incredintare si program de vizitare la judecatoria sector 3,am pierdut pe fond (numai pe ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa platesc pentru legalizarea unei hotarari judecatoresti? ContSters241026 ContSters241026 Am castigat un proces pentru recuperare drepturi salari neplatite Sau expirat cele 10 zile pentru termenul de recurs. Am fost la tribunalul Bucuresti pentru a ... (vezi toată discuția)