Am chemat in judecata Administratia Finantelor Publice Sector 1, cu privire la recuperarea taxei de poluare pe un autovehicul. Procesul in prima faza s-a tinut la Tribunalul Bucuresti de unde am primit decizie favorabila cu recurs in 15 zile ( mentionez faptul ca acea decizie mi-a fost expediata prin posta la adresa de domiciliu), s-a facut recurs de catre cei de la Finante, procesul avand loc la Curtea de Apel, definitiv si irevocabil in favoarea mea ( asta am vazut pe siteul de specialitate).
Intrebarea mea este cum pot intra in posesia deciziei, deoarece au trecut sase luni de la pronuntare si nu mi-a fost expediat nimic.Daca trebuie sa ma adresez cuiva cu o cerere nu stiu catre care din cele doua institutii de judecata ar trebui( mentionez ca actele au fost depuse la Tribunalul Bucuresti, sectia 9 Contencios).Si nu stiu daca trebuie si o anumita procedura(taxe etc).
Multumesc pentru timpul acordat.
Margeti cu decizia pe care ati primit-o de la prima instanta la instanta emitenta, cu un timbru judiciar de 5 lei si vi se pune pe ea ștampila cu mentiunea definitiva. Nu asteptati sa va vina o alta decizie de la Curtea de Apel că nu mai primiti nimic. După aplicarea stampilei de definitivare, faceti o copie pentru dvs. iar originalul il predati impreună cu o cerere la Administrația Financiara pentru punere in executare