avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie casa pe teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie casa pe teren extravilan

Buna ziua,
va rog sa ma ajutati cu o solutie (daca exista):
doresc sa achizitionez un teren extravilan pentru constructia unei case. Terenul se afla dincolo de Centura de Nord a Craiovei, apartine de Craiova, iar zona este trecuta ca teren agricol. In zona ( chiar pe strada respectiva) se afla case finalizate ca si constructie si altele in constructie , iar strada beneficiaza de nume si numar.
Exista vreo posibilitate de construire a unei case legal? cu documente in regula? Exista vreo posibilitate de trecere a terenului in intravilan?

va multumesc.

Alte discuții în legătură

Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)
De la teren extravilan la intravilan - posibil? cristian_myx cristian_myx a]m o jumatate de hectar de pamant agricol si vreau sa construiesc o casa peste drum de pamantul acesta este o muara si acolo se afla in curte si 2 case in ... (vezi toată discuția)
Trecerea din teren extravilan in teren intravilan MariaAna2211 MariaAna2211 Buna ziua, am si eu o problema legata de trecerea unui teren extravilan in teren intravilan , Precizez faptul ca pe terenul extravilan care se doreste a fi ... (vezi toată discuția)