avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie persoana cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie persoana cu handicap

Buna ziua,Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns:Beneficiez de o indemnizatie de 150 lei pentru ca sunt persoana cu handicap care are in intrettinere un copil cu varsta de 5 ani.In lege scrie ca acest drept se acorda in cazul in care persoana cu handicap nu beneficiaza de alte venituri,dar daca eu detin 2 masini poate sa imi ridice dreptul la aceasta indemnizatie?
Si inca ceva:Daca ma angajez part`time(cu carte de munca ) intr-un loc nu mai beneficiez de aceasta indemnizatie?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil in paralel cu indemnizatia crestere copil cu handicap augustinandreea augustinandreea buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.Am nascut in 2011 un baietel si am intrat din somaj in indemnizatie.La doi ani am prelungit ... (vezi toată discuția)
Legea 448 + indemnizatie crestere de 600 sau 85% mirela 20 mirela 20 buna ziua am 2 gemeni de 2ani si o luna . mar interesa daca iau indemnizatie pe legea 448 pot lua si indemnizatia de 600 sau 85%? mentionez ca ambii copii au ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii acordate copiilor cu dizabilitati valeria-aurelia valeria-aurelia Buna ziua.Am o fetita cu un hadicap grav in varsta de 4 ani,eu beneficiez de indemnizatia de la 3 la 7 ani.Intrebarea mea este daca se mai poate beneficia si ... (vezi toată discuția)